25.1 C
Budapest
2021. június 22., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Kegyetlen állatkínzó garázdálkodik az I. kerületben

Újabb utcában ölné tűkkel a kutyákat egy ismeretlen állatkínzó.

Már nemcsak a Tabán környékén, hanem az Iskola utcában is találtak a kutyatartók tűkkel gondosan átszúrt kolbászdarabokat illetve süteménynek látszó golyócskákat az utcán szétszórva. Ebből is látszik, hogy az állatkínzó különleges kegyetlenséggel dolgozik és egyre bővíti területét a kerületben – írja a Metropol.

Az ismeretlen “embernek” valamiért örömet okoz, ha sétáltatás közben az állatok megtalálják, és elfogyasztják az “ételcsapdákat”, minek következtében szörnyű kínokat élnek át, amibe gyakran bele is halnak.

A szétszórt ételekről a környékbeli kutyások töltöttek fel képeket az internetre, hogy felhívják a kutyások figyelmét, milyen veszély fenyegeti a gyanútlan négylábúakat és a sétáltató gazdikat.

A Metropol egyik olvasója küldte be a lapnak az általa talált ételcsapdákról készült fotóját

Azt tanácsoljuk mindenkinek, aki a környéken sétáltatja kutyáját, fokozottan figyeljen a környezetére, ne engedje a kutyusnak, hogy bármit felszedjen a földről. Ha gyanús elhagyott élteleket találunk, haladéktalanul szedjük össze.

Ha bárkinek bármiféle információja van a tettes kilétét illetően, az ne habozzon megosztani azt a hatóságokkal, még akkor is, ha a legtöbben pontosan tudjuk, a törvény vasszigora aligha sújt le az ilyenekre…

Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak!

További híreink

Jakab Péternek megint nem sikerült befejeznie a parlamenti felszólalását

Kemény János

Lemondott a bűnöző polgármester mielőtt eltávolították volna

Kiss Albert

A megszokottnál kevesebben, de újra voltak zarándokok a csíksomlyói búcsún

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben