14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Keresztelőt ünnepelt a “kiccsalád”, mielőtt elverték a szomszédokat

Két férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a pünkösd vasárnap Kispesten történt bántalmazás miatt a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság – adta hírül a police.hu.

Élőzene mellett tartottak családi rendezvényt egy kispesti ház udvarán 2022. június 5-én. A hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök visszatérően ellenőrizték az utcát, kétszer figyelmeztették a “kiccsaládot”, végül csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. 20 óra 25 perckor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. A percek alatt helyszínre érkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy

az ünneplő társasággal egy környéken lakó család tagjai “szóváltásba kerültek”, akik közül két nőt és egy férfit többször megütöttek és megrúgtak, az egyik asszony az eszméletét is elvesztette.

A rendőrök a helyszínen 74 embert igazoltattak, és intézkedtek a bántalmazott középkorú házaspár és lányuk orvosi ellátására (akik a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek). A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást. Azonosították a feltételezett elkövetőket, mivel azonban a két férfit lakcímükön és vélhető tartózkodási helyeiken nem találták, hajtóvadászatot indítottak utánuk.

Rafael Márkó
Túri Csabika

További híreink

Zöld gerilla kiáltvány terjed a közösségi médiában

Kemény János

Puzsér Róbert- “Az egészséges magzatnak legalább egy szívhangnyi hozzászólása legyen”

Faragó Dániel

Így lőtték le a rendőrök Ruttkán az iskolai ámokfutót (videó)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben