17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

“Keresztény-nemzeti” kultúra: Varga Judit Kis Grófot hallgat

Interjút készített Varga Judit igazságügyi miniszterrel a Mandiner “A mi erőnk a hazaszeretet” címmel, melyben olyan “nagy nevek” is előkerültek, mint Kis Grófo, vagy Győzike, akik a “polgári kormányzás új oldalai”.  

– A Fidesz kampányában feltűntek új arcok is. Kis Grófo, Győzike – a polgári kormányzás új oldala? – tette fel a kérdést a riporter, mire Varga Judit az említett két szereplőt fenntartások nélkül a “művészvilághoz” sorolta. Szerinte nekik is jár a véleményszabadság, az, hogy kifejezzék politikai hovatartozásukat.

“Ennek megfelelően a maguk vérmérsékletével, stílusával többen beszálltak a kampányba mindegyik oldalon. Szerintem ez szórakoztató, és színessé teszi a választás előtti utolsó heteket.

Mostanra a politika része, hogy az emberek kíváncsiak arra, egy politikus magánemberként mit csinál, mit olvas vagy milyen zenét hallgat. Én például szeretem Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát”

– dicsekedett el zenei ízlésével az igazságügyi miniszter.

“Láttuk, hogy a baloldalon is voltak színészi megmozdulások a saját stílusukban, nincs ezzel semmi probléma. Mi senkit nem utasítunk vissza, aki minket támogat. Igazán a Békemenet jellemzi a közösségünket. A sok csillogó tekintetű ember, akinek van egy közös szívügye, függetlenül attól, hogy épp politikus vagy énekes: a hazája. Ugyanezt a baloldali megmozdulásokon nem érzem – ettől még persze ők is biztosan szeretik a hazájukat, de náluk nem érzékelek ekkora összetartó erőt” – tette hozzá.

“Patrióták” díszes társasága a Békemeneten – Fotó: MTI

Szankció nélküli gyermekvédelmi törvény

Varga Judit egyáltalán nem csalódott az érvénytelen népszavazás miatt, sőt, hatalmas eredménynek tartja, hogy többen “értettek egyet” a kormánnyal a gyermekvédelem ügyében, mint ahányan a Fidesz-KDNP-re szavaztak.

Szerinte ezzel egy “nagyon erős politikai felhatalmazást kapott a kormány Brüsszellel szemben”.

“A baloldal számos alkalommal kifejezte, hogy eltöröl­né a gyermekvédelmi törvényt, és engedélyezné a gyermekekre irányuló szexuális propagandát. Amint feláll az új kormány, foglalkozunk a további lépésekkel” – magyarázta Varga Judit.

A teljesség kedvéért azért hozzá kell tennünk, hogy a kérdés úgy szól: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak? – tehát, amennyiben – a példa kedvéért egy fiktív – belpesti körzet vérliberális szülői közössége összeülne, hogy márpedig az ő gyermekeiknek tanítsák ezeket, akkor annak semmi akadálya a kormány szerint. (Tekintve, hogy mennyi azonosnemű nevel közösen gyereket a kormány hallgatólagos beleegyezésével, ez nem is annyira elképzelhetetlen helyzet. Arról a légkörről nem is beszélve, ami az ilyen szélsőliberális kerületekben uralkodik.)

A másik, még ennél is aggasztóbb tény a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban, hogy noha a kormánypropaganda már megoldottnak tekinti az ügyet, elaltatva a társadalom immunrendszerét megnyugtatott mindenkit “Győztünk! A gyermekek megvédve!”, a valóság az, hogy a törvény annyit se ér, mint a papír, amire nyomtatták. Éppen a Mi Hazánk leplezte le, hogy hiába szegi meg bárki a törvényben foglaltakat, rá nem vár semmilyen retorzió, ugyanis a törvényhez nem csatoltak szankciókat. Reméljük amint felállt az új kormány, érdemben korrigálják ezt a mulasztást.

Magyar Jelen – Mandiner

Kiemelt képünk forrása: Varga Judit hivatalos Facebook-oldala

Varga Judit archívum:

Varga Judit egy zsidó lapnak: a kóservágás betiltása támadás az európai zsidó közösségek és a “zsidó-keresztény Európa” ellen

Varga Judit szerint a Facebook kiveszi a részét a közteherviselésből

Kétszázmillió forintért vásárolt lakásokat Varga Judit és férje

További híreink

Alexandra szerint a járvány csak azoknak ér véget, akik beoltatták magukat

Faragó Dániel

Orosz házelnök: Biden kijelentése túlmegy a józan ész határán

Irányi Dániel

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen