21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

“Keresztény”-“nemzeti” levezetőbuli Kis Grófoval

Nem akármilyen hét áll Szijjártó Péter külügyminiszter mögött. Előbb Genfbe utazott a WHO közgyűlés alkalmából, ahol a nemzetközi egészségügyi együttműködés fontosságáról posztolt, majd a hétvégi templomlátogatást öblítette le egy kis Grófoval.

Hét közben Genfben régi nagy barátjával, a fekete etno-nacionalista, szélsőségesen Kína-barát etióp kommunista Tedros Ghebreyesusal találkozott pár órás könnyed beszélgetés erejéig, majd a szombati győri templomlátogatást követően érezte úgy, hogy a szellemi és erkölcsi élményt csakis egy esti Kis Grófo-ölelgetős “bulikával” lehet megkoronázni.

Ezen persze nem szabad meglepődni, hiszen a NER-ben Kis Grófo a kultúra csúcspontja, akivel mind az igazságügyminiszter, mind a miniszterelnök szívesen vállal közösséget.

“Keresztény-nemzeti” kultúra: Varga Judit Kis Grófot hallgat

Utolsókat rúgja a Fidesz kampánya, elővették a rejtett erőforrásaikat- Grófoval rajoskodik a miniszterelnök

További híreink

Parlament- a Párbeszéd sukár kvótapolitikusának még a kérdést sem sikerült helyesen benyújtania

Faragó Dániel

Román röplabdásnak álcázták magukat a szíriai migránsok

Irányi Dániel

Pakusza és Szajlai nyílt levelet írt Tállainak a vattai iskolabezárás kapcsán

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen