19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Keresztény- és magyarellenes poszttal kedveskedik balliberális szövetségeseinek Vácon is a Jobbik

– Rápillantottunk ma Kászonyi Károly közösségi oldalára, aki véleményünk szerint egy rendkívül visszataszító poszttal lepte meg a követőit. A Facebookjára a jobbikos Kászonyi ugyanis kirakta Hofi Géza egyik, a nemzeti-konzervatív oldal számára talán legmegbotránkoztatóbb, 1993-as videofelvételét, amelyet nem más, mint maga a „Heti Hetes sztárja”, Farkasházy Tivadar ajánlott egykor a nézők figyelmébe – szúrta ki a Vác Online. Folytatás alább.

– Ebben Hofi, mind a keresztény Magyarországról, mind a magyarságról, mind Horthy Miklós politikai értékeléséről, mind a Kormányzó későbbi történelmi utóéletéről egy igazán tőrőlmetszett aczéli-kádári viccelődésbe bonyolódott. Az ilyenféle Kádár-rendszer szellemi nosztalgiáját újraélesztő anyagok előhozása viszont nem tanúskodhat másról, mint a Jobbik balliberális mainstream-be, a szövetségesei ideológiájába való végső belesimulásáról – írják.
Hofi utolsó mondata ebben a jelenetben az volt, amire Teddy bohóc a bevezetőjében is felhívta a figyelmet, így hangzik: „Csak az órát állítottuk át és nem az időt!”

Úgy tűnik, hogy a magyar történelemben szemmel láthatóan teljesen járatlan Kászonyinak és helyi pártjának ez a Hofi-féle történelemhamisítás teljesen helyénvaló – fogalmaz a váci lap.

(Fotó: Youtube)

További híreink

Szuperkönnyen fertőz az omikron- Merkely szerint három oltás biztosan kell

Faragó Dániel

A hálózat bemutatja: A „jó” (Dobrev) Klára

Faragó Dániel

A Mi Hazánk és a Magyar Önvédelmi Mozgalom a bajba jutottak segítségére siet

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben