2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Kést fogtak az alkalmazottakra

Egy nő tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságra arról, hogy 2020. augusztus 25-én 19 óra 30 perc körül egy II. kerületi élelmiszer boltba két férfi ment be; mindketten kést vettek elő és megfenyegették az üzlet alkalmazottját, hogy nyissa ki a kasszát.

Az eladó megijedt és eleget tett a követelésnek, így a két férfi a kasszából, illetve egy pulton lévő pénztárcából összesen 120 ezer forintot vett el, amit hátizsákjukba tettek és elmenekültek a helyszínről.

A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi tömegközlekedési eszközökkel jutott el a II. kerületi üzletbe és a IX. kerületi Boráros térről indultak.

A két férfiről kamerafelvételek készültek, amely alapján a rendőrök a Boráros téren fel is figyeltek a feltételezett elkövetőkre; a Blaha Lujza térig követték őket, ahol augusztus 27-én 12 órakor elfogták a 65 éves B. Istvánt és a 25 éves Cs. Rolandot.

A nyomozók rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akik beismerték tettüket, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság mindkét férfi vonatkozásában elrendelt.

(Police.hu – képünk illusztráció, pecsma.hu)

További híreink

Orbán: az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás

Irányi Dániel

Itt vannak a legjobb gimik

Faragó Dániel

“Beoltva se üljünk be az étterembe” – kéri az immunológus

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben