4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Kifosztotta a nénit, letépte róla a táskáját a hadházi férfi

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 8-án 9 óra körül Hajdúhadház, Toldi utcában kerékpárjával az ott gyalogló 68 éves nő közelébe ment, majd kirántotta kezéből a táskáját, és megállás nélkül továbbhajtott.

A bejelentést követően az egyenruhások azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. A beszerzett információkat követően a hajdúhadházi rendőrök az elkövetéstől számított négy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók L. Zoltánt bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, majd visszaadták értékeit a sértettnek.

Elemi.hu

További híreink

Furcsa körülmények között halt meg az idős férfi, akivel az enyingi R. Attila eltartási szerződést kötött

Irányi Dániel

Szerszámraktárt fosztottak ki a gyanúsítottak

Varga Lilla

Másfél évig egy disznóólban tartották fogva az idős francia nőt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben