11.2 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Kijev a tűzzel játszik, meg kell védenünk a kárpátaljai magyarokat!

A Mi Hazánk Mozgalom rendkívül aggasztónak tartja, hogy keleti szomszédunk erős lépéseket tesz a fegyverkezés, és a hadsereg terén. A helyzetet súlyosbítja, hogy nem csak szerintünk, de az orosz elnök, Vlagyimir Putyin szerint sem tartja be Ukrajna a fegyvernyugvást, mely újabb olaj lehet a Donyec-medencében zajló tűzre. S a térségben zajló állóháború könnyen elfajul, és még jobban elmérgesedik – mondta mai sajtótájékoztatóján Dócs Dávid.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint ezt az elméletet erősíti, hogy az oroszok jelentős haderőt csoportosítottak a front közelébe. Valamint az ukrán részre egy amerikai csatahajó mintegy 350 tonna hadianyagot rakott partra. A politikus kiemelte, hogy aggasztó az a hír is, mely szerint három hatalom államfője: az orosz és francia elnök, valamint a német kancellár egyeztetett videokonferencián az ukrán helyzetről, azonban valami okból kifolyólag éppen az ukrán elnököt nem hívták meg.

További részletek az alábbi videóban:

Magyarjelen.hu

További híreink

Dél-London: Muszlim hentes bántalmazott egy kínai nőt (videóval)

Irányi Dániel

Jó darabig hiánycikk lesz a pszichoaktív drog Magyarországon: 10 tagú bűnszervezetet számolttak fel

Szabó Norbert

Semmelweis egyetem rektora: zárt térben újra maszkot kellene hordani

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben