26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

“Kik indították el ezt a háborút?” – Toroczkai és Drábik duplarészes beszélgetése (videó)

Rendhagyó módon két videó erejéig is leült egymással beszélgetni az ország két legnagyobb összeesküvéselmélet gyártója – vezette fel a liberális narratívát használva legújabb bejelentkezését Toroczkai László. 

A Mi Hazánk elnöke rövid visszaemlékezés után ezúttal Drábik János közíróval beszélget a napjainkat meghatározó geopolitikai események hátteréről.

Mi vár ránk az ukrajnai háború után? Kik vádolták meg Drábik Jánost azzal, hogy ügynök volt? Milyen körök állnak a disznófejű nagyurak mögött? Mi lesz a következő nagy globális dobás?

A fenti kérdések mellett még sok olyan részlet szerepel a beszélgetésekben, amelyek a Facebook cenzorainál egészen biztosan kivernék a biztosítékot.

Az első rész:

A második rész:

További híreink

150 ezer munkavállaló jogos béremelése késik január óta, a Mi Hazánk tiltakozik

Kemény János

Újabb fellépőket jelentett be a Magyar Sziget- Nemzeti Hang, Dalriada, Hungarica, Szkítia

Faragó Dániel

Egy másik veszélyhelyzetről!

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben