17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Kilőtte a Facebook a Mi Hazánk központi oldalát – A párt kormányzati fellépést sürget

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kormánynak bővíteni kéne a médiahatóság szerepkörét és gátat kéne szabni az országunkban is működő közösségi oldalak kontrollálatlan ámokfutásának, jogtalan, másoknak pedig előnyöket nyújtó diszkriminációjának, mind negatív, mind pozitív irányban.

Szólj igazat, s betörik a fejed!” szól a mondás, s igaz ez a ma világára is, de már a virtuális, online térre is. A legismertebb közösségi oldal ugyanis minden olyan tartalmat, illetve oldalt töröl, ami számára, az azt vezető liberális vezetők számára nem megfelelő, nem támogatott – mondta Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke, annak kapcsán, hogy a Mi Hazánk Mozgalom központi oldala áldozatul esett a kettős mércének és az elvakult cenzúrának. Dócs Dávid szerint “azt már szinte megszokhattuk, hogy különböző igényszintű etnikumok együtt nem élését, a már gyermekeinket is fenyegető, deviáns és aberrált LMBT- propagandát, az ezt kiszolgáló és maximálisan támogató politikai pártok bírálatát, és már szinte semmit nem lehet közzétenni a felületen, hiszen az vagy sérti a közösségi „alapelveiket”-már ha van nekik ilyen egyáltalán-, vagy „győlöletbeszédnek”, netán „kisebbség elleni uszításnak” minősül számukra”. – Természetesen nem ilyen szigorúak abban az esetben, ha fehér, keresztény, konzervatív és heteroszexuális férfiakat becsmérelnek, akik netán még igazi hazafiként esetleg nemzeti elkötelezettek is– tette hozzá.

A párt alelnöke hangsúlyozta, akik ma ezt az értékrendet képviselik, azokat a legsúlyosabb és legdiszkriminatívabb módon szankcionálják. – A hagyományos értékek ellen hajtóvadászat indult, melynek a Facebook az élharcosa, az Isten, haza, család üldözött fogalmakká váltak, míg a devianciának zöld utat adtak, sőt, már azt is el szeretnék dönteni, hogy mely életek számítanak – emelte ki.

A politikus elképesztőnek tartja, hogy egy közösségi oldal mi mindenbe szeretne beleszólni, hogy mi mindent meg nem enged magának, hogy fiatalok fejlődésére, szexuális orientációjára akarja rányomni sötét bélyegét, hogy ők azok, akik nyíltan uszítanak, akik választások kimenetelét döntik már el befolyásoló tényezőikkel, akik hadat üzennek mindennek, ami számukra védhetetlen, vagy kínos.

Jelezte azt is, azok, akik köreikkel és kegyeltjeikkel együtt nemrég még hazánkban „Szabad ország, szabad sajtó” jelszó alatt siratták az indexet, azok most a saját „szellemiségükkel” szembemenve próbálnak megfojtani mindent, ami szabad.

– Tevékenységükkel erősen befolyásolják, irányítják a felhasználókat, megszegik a sajtó és véleményszabadság írott és íratlan törvényeit. Éppen ezért a Mi Hazánk Mozgalom javaslata alapján a kormánynak bővíteni kéne a médiahatóság szerepkörét és gátat kéne szabni az országunkban is működő közösségi oldalak kontrollálatlan ámokfutásának, jogtalan, másoknak pedig előnyöket nyújtó diszkriminációjának, mind negatív, mind pozitív irányban – szögezte le.

 

További híreink

Megtörtént az első beteg vérplazma-terápiája

Szabó Norbert

Összeverte a McDonald’s dolgozót, mert az arra kérte, hogy viseljen maszkot (videó)

Irányi Dániel

“Meglepő”, a levélszavazatok Pennsylvaniában is Bident tolták meg

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen