26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Kirabolt egy fiút a Nyugatinál. Ezt az embert keresi a rendőrség

Vadkelet…

Kiraboltak egy fiatal fiút a 4-6-os villamoson. Az egyelőre ismeretlen férfi október 4-én 6 óra 15 perc körül felszállt a villamosra és leült a fiúval szemben.

Ezt követően megszólította és erőszakosan pénzt kért tőle, majd azzal fenyegette, hogy bántani fogja, ha nem ad neki.

A megrémült fiú odaadta a pénztárcáját, amiből a férfi pénzt vett ki. A fiú ezt követően leszállt a Nyugati pályaudvarnál és értesítette a rendőrséget. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​(police.hu/24.hu)

 

 

További híreink

Egymilliárdért ölné meg a Mi Hazánk elnökét egy bűnöző

Kemény János

Kétezer évvel ezelőtt minden megváltozott

Faragó Dániel

A női mosdóban fajtalankodott a 20 éves pedofil “fiatal”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben