1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Kiraboltak egy 15 éves fiút, majd arra kényszerítették, csókolja meg a cipőjüket

Bandába verődött “fiatalok” terrorizálják a tizenéveseket a tolerancia és egyenlőség fellegvárának számító Svédországban.

A svéd nyelvet mindössze enyhe közel-keleti akcentussal beszélő “fiatalok” legújabb szórakozásává vált bandába verődni, majd betalálni egy védtelen, lehetőleg 16 év alatti, magányos svéd fiatalt.

Mint az elkövetők által rögzített videóban is látható, az “újsvédek” már nem érik be egyszerű rablással, vagy veréssel, a cél a teljes megalázás, amit ráadásul fel is vesznek – számol be az esetről egy helyi lap.

Az alábbi felvételen például jól kivehető, hogy miután megvernek és kinevetnek egy 15 éves fiút, a dermesztő téli hidegben levetetik vele a kabátját, amit a közeli kukába dobnak, majd tovább ütlegelik.

A videó végén arra kötelezik áldozatukat, csókolja meg egyik bántalmazója cipőjét, majd mondja azt, hogy “büszke kutya vagyok”.

A lap információi szerint a cipőcsókolás után a 15 éves fiút még egyszer fejbe rúgják, majd annak fejében engedik el, ha náluk hagyja telefonját és értékeit. A videót ezt követően az “újsvédek” a Snapchat nevű oldalra töltötték fel, hogy más, “hasonló körökből” származó fiatalokat inspiráljanak ilyesféle tettekre.

A svéd lap az esettel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, ahonnan megtudták, a nyomozás folyamatban van, de a felvételek elemzése alapján valószínűsíthető, hogy a négy feltételezett elkövető közül három nem múlt el 15 éves, ami a svéd törvények értelmében azt jelenti, hogy nekik “nincs büntetőjogi felelősségük”.

Az esetről készült videó ITT tekinthető meg.

 

További híreink

Négy kivételével minden magyar határátkelőhelyet lezárt Szerbia

Dunai Tibor

Svéd tudós: a zászlóban a kereszt sértő, ezért el kellene távolítani

Irányi Dániel

Német kutatók megtalálhatták az egyik vakcina trombózisos állapot kiváltó okát

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben