3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírekKiemelt

Kiraboltak egy bankot Pécsett szájmaszkban

Egy férfi kirabolt egy bankot Pécsett, a Komlói úton. Az arcát egy szájmaszkkal eltakarta, majd azt mondta, hogy fegyver van nála és pénzt követelt. Miután megkapta, amit akart, elmenekült. A rablás közben nem sérült meg senki. A rablót még keresik a rendőrök.

A rendőrök a bank melletti házaknál kérdezősködtek, a banktól 200-300 méterre kutyás rendőrök vizsgálták a nyomokat. A környéket teljesen lezárták – írja a Bama.hu.

A Pécsről kivezető utakon, Komló felé, de a Siklósi úton, az M6-os előtti körforgalomnál is nagy a dugó, mert a rendőrök minden autót megállítanak és átvizsgálnak. A sofőröket kiszállítják, benéznek a csomagtartókba is.

FORRÁS: POLICE.HU

Ugyanezt a bankot rabolták ki novemberben is. A helyi tudósító szerint akkor egy sánta férfit kerestek. A felvételen azt mondja, elképzelhető, hogy ez a mai, keddi bankrablás is az ő számlájára írható.

A bank biztonsági kamerája ezt a képet rögzítette:

Forrás: origo.hu

További híreink

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben