8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Kiskorú lányt erőszakoltak évekig – eddig 170 embert vettek őrizetbe

Egész Floridát megrázta az államukban működő pedofil hálózat napvilágra kerülése, melyet a napokban számoltak fel a hatóságok. Eddig 170 embert vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint fogvatartottak és rendszeresen megerőszakoltak egy fiatal lányt – számol be a megrázó esetről az usatoday.com.

A helyi rendőrség két éve folytatott nyomozást szexkereskedelem gyanújával, ám a nyomozás eredménye még őket is megrázta. Az – eddig ismert – adatok szerint, mindössze egyetlen áldozatról beszélhetünk, őt azonban 170-en használták ki szexuálisan.

Mikor a molesztálások kezdődtek a lány még nem töltötte be a 13. életévét.

106 gyanúsítottat egyéb bűncselekmények miatt is vád alá helyzetek, úgy mint emberkereskedelem, szexuális visszaélés, pedofil képek és felvételek készítése és terjesztése.

A letartóztatottak között van egy tesitanár és egy egyetemi adománygyűjtő szervezet volt elnöke is.

Amerikában az áldozatok jogai fontosabbak, mint a bűnözőké, így a hatóságok közszemlére tehették valamennyi elkövető nevét és fényképét.

A kuncsaftokkal folytatott találkozók rendszerint mocskos bérházakban, vagy olcsó motelekben zajlottak. A megbeszélések sms-ben, vagy Facebookon történtek, így a gyanúsítottak rengeteg nyomot hagytak maguk után.

A nyomozók szerint a lánynak 12 éves kora óta szörnyű kínokat kellett átélnie, rendszeresen megerőszakolták és bántalmazták.

Már a rehabilitáció útjára lépett, de messze még a felépülés

– tette hozzá a nyomozó, aki szerint az áldozatnak kulcsszerepe lesz abban, hogy minél több gyanúsított ügye kerüljön bíróság elé.

A helyiek döbbenten állnak az eset előtt. Korábban el sem tudták képzelni, hogy a városuknak egy ilyen oldala is létezik a felszín alatt. A közhangulatra reflektálva egy helyi ügyvéd elmondta:

Azért dolgozunk, hogy felszámoljuk ezt az egész pedofil hálózatot, tagjait elfogjuk és megbüntessük.

További híreink

A Mi Hazánk Ifjaival készített interjút az olasz köztelevízió

Kemény János

Elfogták az Iszlám Állam afganisztáni vezetőjét

Dunai Tibor

Heteken belül szabadulhat Nagy-Britannia legfiatalabb terroristája

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen