17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Komáromi Zoltán nem örül a kötelező maszkviselés eltörlésének

Az egyesült globalista oldal egészségügyi szakpolitikusa egy esetleges kormányváltás után az oltatlanokat is felkutatná, amíg ez az időszak el nem jön, addig pedig fenntartana minden korlátozást és szigorítást.  

Ennek fényében aligha meglepő, hogy a DK-s politikus elsők között panaszkodott a maszkviselési kötelezettség eltörlése miatt. Komáromi Zoltán szerint a döntés azt mutatja, hogy nem szakmai, hanem politikai döntések születnek.

A globalista baloldal szakpolitikai kabinetvezetője, Komáromi Zoltán a csütörtöki kormányinfót követően a Klubrádiónak azt mondta, most sem támogatja a kormány jövő héttől érvényes intézkedését.

Fotó: atv.hu

További híreink

Toroczkai László: A Facebook komoly hatást gyakorol a politikára

Szabó Norbert

Lőfegyvert kerestek, mást találtak W. Rolandnál

Irányi Dániel

Magyar Nemzet: Két prostituáltat is előállítottak Borkai-ügyben

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen