5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Kultúra

Könyvajánló: Anyának lenni Kanadában – bizony, nyugaton sem szebb, könnyebb, vidámabb az élet

Megjelent! Szakállas Katalin: Anyának lenni Kanadában című könyve, mely tökéletes, szívet melengető ajándék Karácsonyra minden magyar lánynak, asszonynak, kismamának, nagymamának. Kiadó: Magyarok Világszövetsége

A szerző, Szakállas Katalin négy gyermekes anya, aki a tökéletes országot keresi, ahol gyermekeit nyugalomban, jólétben nevelhetné. Ez a keresés vezet ahhoz, hogy életéből húsz esztendőt Kanadában tölt, s közben rájön: nincs tökéletes. Húsz év alatt alaposan kiismeri a kanadai társadalmat: az iskolarendszert, az egészségügyet, a szociális ellátást. Megtapasztalja a genderelmélet gyermekekre gyakorolt hatását az óvodától kezdve az egyetemig. Olyan megdöbbentő dolgokat vesz észre, melyeket az átutazó turista nem lát meg, csak az, aki abban a társadalomban él, dolgozik és ott gyerekeket nevel.

Kanadában is a magyar ügyet szolgálja, férjével megalapítja a Magyar Jelen hetilapot, melynek magyarországi terjesztésével Toroczkai Lászlót bízzák meg.

Négy gyermeke közül az első császárvágással született, a másodiknál már bábák segédkeztek, a harmadik olyan gyorsan jött erre a világra, hogy csak a gyorsmentők értek ki a szüléshez, a legkisebbik pedig a hálószoba zavartalan nyugalmában látta meg a napvilágot.

„Hétpróbás” anyaként tapasztalatait, élményeit és hasznos tanácsait osztja meg e kötetben a magyar nőkkel, anyákkal Szakállas Katalin.

S hogy mi a szerző üzenete számunkra? Legyünk bátrak, okosak, vállaljuk a küldetésünket, járjuk a saját utunkat, és használjuk a józan eszünket. Ne ijedjünk meg a nehézségektől sem, hanem találjuk fel magunkat minden helyzetben.

Feleségnek, anyának lenni embert próbáló feladat, s e szerepkörben helytállni sehol sem egyszerű – Kanadában sem. Azt hiszem e könyv tartogat néhány meglepetést azok számára, akik azt gondolják, hogy nyugaton az élet szebb, könnyebb, vidámabb – esetleg tökéletes.

Dr. Husvéth Renáta PhD

A könyv kapható a Magyarok Világszövetsége székházában és a Püski Könyvesboltban!

Megrendelhető postai úton is.

Ára: 2990 Ft

Amint átutalja a könyv árát, mi azt haladéktalanul postázzuk, hogy karácsonyra megérkezzen!
Ne feledje el megírni pontos címét.

Bankszámlaszám:
HU19 1030 0002 2010 2159 7052 3285
MKB Bank Nyrt. – 1056 Budapest, Váci u.38., Swift: MKKBHUHB

Cím:

Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

További híreink

Elfogyott az első kiadás – Könyvsiker lett Dúró Dóra és Szakács Árpád közös könyve

Faragó Dániel

Moys Zoltán: Nekünk magyaroknak annyi jogunk lesz, amennyit kiharcolunk magunknak

Gabay Dorka

Az ősemberhez hasonlítják a 18. századi ukránokat az új történelemkönyvek

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben