14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Krisztóferék korán keltek: az érdi tömegverekedés ügyében gyűjtött be újabb embereket a rendőrség

A rendőrség újabb három férfit azonosított és fogott el a 2020. július 30-án este történt eldurvult vita résztvevőjeként.

Július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze. A verekedés során egy ember meghalt, egy férfit a kórházban továbbra is válságos állapotban kezelnek.

A Pest megyei rendőrök a cselekményt követően az elkövetők egy részét azonosították, egyiküket emberölés bűntettével, a többi résztvevőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, azóta letartóztatásban vannak.

A rendőrök folytatták a nyomozást, kamera felvételeket elemeztek, tanúkat hallgattak meg és további adatokat gyűjtöttek. Így azonosítottak és fogtak el 2020. augusztus 14-én hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével még két férfit, akiket csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítanak.

B. Krisztófer 21 éves enyingi és R. István 35 éves siófoki lakosokat a rendőrök kihallgatták, majd őrizetbe vették. Velük szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Pár órával később, a rendőrök Székesfehérváron elfogták F. András 28 éves enyingi lakost, akit szintén csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak. A férfi kihallgatása megkezdődött.

 

További híreink

“Normális Élet Pártja” – halottak is ajánlották az óbudai jelöltet

Faragó Dániel

Saját apja, bátyja és rokonaik is megerőszakolták a kiskorú lányt

szilardkrebsik

Vádat emelt az ügyészség az iskolatársát hátba szúró tizenhárom éves lánnyal szemben

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben