36.3 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt

Lavrov elítélte az orosz és kínai “vakcinaháborúval” kapcsolatos nyugati vádakat

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter élesen elítélte azokat a nyugati vádakat, amelyek szerint Oroszország és Kína geopolitikai eszközként használják fel a koronavírus elleni oltóanyagokat, és így egyfajta hibrid “vakcinaháborút” folytatnak – írja az MTI.

“Ez a nyugati oltási kampány problémáival áll kapcsolatban. Mi soha nem teszünk oktalan bíráló megjegyzéseket, és nem örülünk szerencsétlenségüknek, akkor sem, amikor a vakcinákról van szó”

– mondta az orosz diplomácia vezetője a Hszinhua kínai hírügynökség szombati jelentése szerint.

“Mi együttműködünk azokkal, akik részt kívánnak venni ebben az együttműködésben, akik a népük egészségét tartják szem előtt. Ilyen Kazahsztán, Kína, India, Fehéroroszország és számos más ország” – tette hozzá.

(Fotó: euractiv.com)

További híreink

Jön a következő hullám, Kínában megint lezártak egy 10 milliós várost

Szabó Norbert

A felvételi jelentkezési határidő meghosszabbítását kéri a Mi Hazánk Ifjai

Dunai Tibor

Kemény videó: sorozatrabló előállítása a francia Antibes külvárosából

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben