16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

Lázár Jánost meghallgatta a rendőrség

A rendőrség korábban bűncselekmény hiányában lezárta a Feneketlen-tavi ingatlanmutyi ügyében indított nyomozást, de Lázár János tavaly októberi, VálaszOnline-nak adott interjújában berobbantotta a témát, amikor így fogalmazott:

(…) Mindegy, mit mond a rendőrség meg az ügyészség, az nyilvánvaló bűncselekmény volt. Egy ember, akit kineveztünk oda igazgatónak, visszaélt a közbizalommal, és meg is lopta az államot. Ezen nem tompított, hogy kirúgtam őket, és az sem, hogy az adásvétel megkötése után félmilliárd forinttal még megemeltük a vételárat. Utólag. Nagyon durva, valódi korrupciós ügy volt az.

lapnak most a BRFK és az ügyészség is megerősítette, hogy folytatják a hűtlen kezelés gyanújával indult nyomozást.

Az Index Lázártól megtudta, hogy őt is meghallgatták az ügyben:

Engem meghallgatott a rendőrség ebben az ügyben december elején, a nyomozást ismeretlen tettes ellen újraindították, hogy milyen eredménnyel, azt természetesen nem lehet tudni, de a nyomozó hatóságok mindent megtesznek annak felderítése érdekében, hogy történt-e visszaélés ennek az ingatlanpanamának a kapcsán. Az én meggyőződésem szerint igen, és ezért tettem annak idején lépéseket is. Azt remélem, hogy a rendőrség megtalálja az elkövetőket, az ügyészség pedig vádat emel.

(Fotó: Sóki Tamás / Index)

További híreink

Blush Lingerie: fehérnemű minden “nőnek”

Irányi Dániel

“Minden szava hazugság” – villámriport a Hunnia-ügy tárgyalásáról

Joó György

Katonai tiszteletadással emlékeztek meg Fülöp hercegről

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen