12.4 C
Budapest
2020. szeptember 19., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Lécekkel és partvisnyéllel esett egymásnak “egy társaság” Pécsen

A rendőrségre 2020. szeptember 12-én 21 óra 30 perc körül több bejelentés is érkezett arról, hogy Pécsett, a Kodolányi János utcában tömegverekedés van. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy társaság tagjai összeszólalkoztak, majd falécekkel és egy partvisnyéllel nekiestek a társaság egyik tagjának. A bántalmazott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben egy 28 éves sámodi és egy 41 éves pécsi férfit, valamint egy 42 éves helybéli nőt állítottak elő, a verekedéshez használt eszközöket pedig lefoglalták.

A háromfős társaságot kihallgatták gyanúsítottként, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Police.hu)

Kapcsolódó híreink

Már a magyar házakra is kerülhet szmogevő tető

Szabó Norbert

Kemény lépéseket vár a kormánytól a román provokációval szemben a Mi Hazánk

Irányi Dániel

Észak-Macedónia migrációs válsághelyzetet hirdetett északi és déli határán

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben