17 C
Budapest
2020. október 27., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

“Leszurkállak és szétdarabollak” – üvöltötte a telefonba a férfi

Jogerősen tíz hónap felfüggesztett börtönre ítélték azt a férfit, aki 2018 októberében féltékenysége miatti haragjában, megöléssel fenyegette a volt élettársát, és megrongálta a kocsiját Tiszavárkonyban.

A férfi délután öt óra körül jelent meg volt élettársa házánál. Odalépett az autójához, felnyitotta a motorháztetőt, és az alatta lévő alkatrészek megrongálásával, elektromos kábelek elszakításával üzemképtelenné tette a kocsit, amivel több mint százezer forintos kárt okozott.

Ez azonban nem volt elég elégtétel a számára. Nem sokkal este tíz előtt felhívta az asszonyt, és minősíthetetlen modorban fenyegetni kezdte. Azt mondta, „kitapossa a belét”, „lerúgja a veséjét” és „addig veri, míg mozog”, később pedig már megöléssel fenyegette: „véged lesz, mint a botnak”, „leszurkállak”, „szétdarabollak”, „felaprítalak tűzrevalónak, és elégetlek a kazánban”, „átvágom a torkod”, „utána kötlek a vonóhorognak, és húzlak végig az aszfalton” – mondta.

Az asszony másnap feljelentést tett a rendőrségen. A Szolnoki Törvényszék helybenhagyta a Szolnoki Járásbíróság elsőfoú ítéletét.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

A kisebbségi önkormányzat emberei nem szeretnék, ha tovább cikkezne erről az Elemi

Kemény János

Ágyra dobta az egyéves kislányt az anya élettársa, a kicsi néhány nappal később meghalt

Szabó Norbert

Kevin mindkét lopott járművéből kifogyott az benzin, kénytelen volt vonattal menni betörni

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben