20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Letartóztatták azt a férfit, aki mellkason szúrta és megölte testvérét

A Tatabányai Járásbíróság május 12. napján elrendelte annak a fiatal férfinak a letartóztatását, aki oroszlányi otthonukban, május 9. napján az esti órákban megölte testvérét.

Az ittas állapotban lévő férfi május 9-én este, oroszlányi otthonukban előzetes szóváltást követően,

dulakodás közben egy 33 cm pengehosszúságú késsel mellkason szúrta testvérét. A sértett a szúrást követően még el tudta hagyni a lakást, hogy az egy szinttel lejjebb lakó szomszédjától segítséget kérjen, majd összeesett és a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsított büntetett előéletű, legutóbb a bíróság egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt 1 év 6 hó börtönbüntetésre ítélte, melyet végrehajtásában 2 évre felfüggesztett. A gyanúsított az emberölés bűntettét a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el.

A Tatabányai Járásbíróság a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

További híreink

Vádat emeltek egy kamaszokból álló újbudai rablóbanda tagjai ellen

Faragó Dániel

“Minden szava hazugság” – villámriport a Hunnia-ügy tárgyalásáról

Joó György

“Jöhetnének sűrűbben” -környezetismereti tanulmányúton a MÖM

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben