24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Lopott idő- komolyat villantott Habony Árpád a toszkán habok között

Napsütés, tengerpart, vitorlások, yachtok. Ezen kifejezések hallatán már egészen biztosan feláll a szőr a Fidesz kommunikációs osztályán.

Ezúttal Habony villantotta meg becses testrészét, még pontosabban az azt díszítő ékszerét. Egy toszkánai vitorlás eseményen készült fotók szerint a fideszes tanácsadóként dolgozó férfi, (aki hivatalosan semmilyen kormányzati fizetési listán nem szerepel) csuklóján szerény 150 millió forint körüli karóra villant. 

Bár a közeli képeket később eltávolították, a műértők azonosították a típust.

A kuruc.info hírportál még azt is hozzáteszi, hogy Habony Árpád május végén indult el a négynapos észak-olaszországi elit vitorlásversenyen.

Egy több mint 130 millió forintos hajót kormányozott, legénységét pedig a magyar vitorlázás krémjéből állította össze.

Habony Árpád nem vásárolta meg a Black Battaliont, csak bérelte, ennek díja olyan 3,2 millió forint lehet egy hétre. Júniusban Szardínia szigetéről rajtol majd a verseny következő állomása, a versenynaptár szerint már regisztrált Habony Árpád a Black Battalionnal.

Nem hiába, hogy a régi bölcselet szerint az idő még a pénznél is fontosabb kincs, mert az ember soha nem vehet, vagy kereshet belőle újat. A pillanat csak egyszer jön el, azt pedig bizony uralni kell.

Habony szemmel láthatóan ezt a két értéket összeházasította, így idejének múlását egy 150 milliós karórán nézheti végig.

(kiemelt kép illusztráció)

További híreink

Lefilmeztek egy farkaskölyköt a Bükkben

Szabó Norbert

Koronavírus kontra globalizmus

Joó György

Újraindult a csalással vádolt volt szocialista politikus, Simon Gábor pere

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben