2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Lövöldözés Sopronban

Jelen pillanatban nem sokat tudni, de tény, lövöldözés volt Sopronban.

Lövésnyomokat találtak szombat reggel egy soproni bevásárlóközpont falán. A rendőrségre 6 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Sopronban az egyik bevásárlóközpont épületének falát az éjszaka folyamán, ismeretlenek megrongálták, írja a police.hu. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy feltehetőleg lőfegyverből kilőtt lövedékek csapódtak a falba.

A lövések következtében személyi sérülés nem történt, azonban az épület belsejében a vízvezeték megsérült, ami miatt egy üzletben vízkár keletkezett.

Az üzlet a rendőrség által közzétett fényképek alapján egy fogorvosi rendelő lehet, amelyet ránézésre teljesen elöntött a víz.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét. Az ügy körülményeit a rendőrség – szakértő bevonásával – lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntető eljárás keretében vizsgálja.

(index.hu nyomán)

További híreink

Lövések dördültek egy koppenhágai bevásárlóközpontban, legalább hárman meghaltak

Irányi Dániel

Lövöldözésig fajult két család vitája Békésen – helyszíni riport

Irányi Dániel

San Francisco pénzt ad az embereknek, ha nem lövik le egymást

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben