16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Úgy tűnik, itt a vége: A Fidesz jelöltje győzött (CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL)

Bár még nem 100%-os a feldolgozottság, a Fidesz jelöltjének előnyét már lehetetlen behozni:

66,67 százalékos feldolgozottságnál 55,53-39,46 százalékra vezet Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje a győri  polgármester-választáson az összellenzéki ellenfelével, Pollreisz Balázzsal szemben. (A valasztas.hu-n itt követheti.) A többi szavazat négy további jelölt között oszlik el, nekik nincs esélyük a győzelemre. Ez az 55-39-es arány már az elején beállt, már 15 százalékos feldolgozottságnál is ez volt, azóta tartja magát.

Korábban írtuk: 

Megvannak az első eredmények, a fideszes jelölt vezet.

28 százalékos feldolgozottságnál 55-39 százalékra vezet Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje a győri  polgármester-választáson az összellenzéki ellenfelével, Pollresz Balázzsal szemben. A többi szavazat négy további jelölt között oszlik el, nekik nincs esélyük a győzelemre.

Szavazatszámban ennél a feldolgozottságnál 6046 – 4284 a Fidesz javára.

Korábban írtuk:

Hamarosan zárulnak az urnák, hiszen este 7-ig adhatják le szavazataikat győri polgárok. Az eredmény minden bizonnyal már kialakult, persze ezt mi még nem tudjuk.

Várjuk este 7 után a számlálást!

Egyébként:

17.20 – 17 óráig a választópolgárok 37,68 százaléka járult az urnákhoz!

Korábban írtuk:

TOVÁBBRA IS ALACSONYABB A RÉSZVÉTEL:

A VASÁRNAPI VÁLASZTÁS NAPKÖZBENI RÉSZVÉTELEI ADATAI SZERINT A VÁLASZTÁSRA JOGOSULTAK 22,8 SZÁZALÉKA MENT EL SZAVAZNI DÉLUTÁN EGYIG. OKTÓBERBEN GYŐRBEN EDDIG AZ IDŐPONTIG 24506-AN SZAVAZTAK, AMI 24,06 SZÁZALÉKOS RÉSZVÉTELT JELENTETT. 

Korábban írtuk: 11:30 – Még mindig alacsonyabb a részvételi arány az októberi választásokhoz képest, a 11 órai tájékoztatás szerint, 15 110-en voksoltak reggel óta, ez százalékos arányban 14,87%-ot jelent. 

Korábban írtuk: A győri időközi polgármester-választás részvételi adataival kapcsolatban azt közli a Nemzeti Választási Iroda, hogy reggel 9-ig a választásra jogosultak 5,24 százaléka adta le voksát. 
 Tavaly októberben – amikor a Fidesz jelöltje az azóta szex- és korrupciós botránya miatt lemondott Borkai Zsolt volt – ez az adat kilenckor 6,43 százalék volt.
 
Természetesen követni fogjuk a mai eseményeket, és bármi érdekes történik, beszámolunk róla.

További híreink

Háromhetes háború – magyar versenyzőkkel indul a Giro d’Italia

Faragó Dániel

Idén nem lesz Budapest Pride felvonulás

Dunai Tibor

Időseknek szóló tájékoztatót fog megjelentetni a kormány

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen