12.9 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Machete a legjobb megoldás a vita rendezésére

Előzetes szóváltást követően estek egymásnak a szomszédok Debrecenben – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint 2020. szeptember 23-án 15 óra 30 perc körül C. Csaba Debrecenben, egy dombostanyai utcában átment a szomszédjához és őt többször megütötte. A 17 éves R. József ekkor elővett egy bozótvágó kést, és kétszer ráütött a másik férfire. Az elsődleges orvosi vélemény szerint mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket ezt követően előállítottak. A nyomozók őket kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya velük szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint R. Józseffel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

(Forrás és kép: police.hu)

További híreink

Őrizetben a füzesabonyi emberölés gyanúsítottja (videóval)

Irányi Dániel

Mezítláb vandálkodott egy “férfi” a gyöngyösi buszpályaudvaron

Varga Lilla

Lakossági segítséggel kapták el a rablót

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben