28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

“Magyarországon még mindig a fehér, heteroszexuális keresztények vannak többségben, és ez így is marad”

– Emlékszünk még azokra az időkre, amikor Pride napja volt, aztán később ez kibővült Pride hetévé, majd most már Pride hónapjává, de a gyakorlatban egyre inkább a Pride éve már a helytálló vagy inkább a Pride évtizede, és a cél, hogy a 21. század a Pride évszázada legyen. Ennek a mélységes Isten- nemzet és családellenes sátáni alászállásnak az újabb mérföldköve készül megtörténni hamarosan. Mikor is Magyarországon eddig egyedülálló módon közvetlenül veszik célba a legártatlanabbak lelkeit, a gyermekekét – jelentette ki Lantos János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke az Átrium előtt.

– A Mi Hazánk Mozgalom különösen felháborítónak és egyenesen gyermekmegrontónak tartja, hogy az Átriumban olyan eseményt akartak tartani, ahol a nemrég megjelent LMBTQ-propagandával átitatott mesekönyvből olvastak volna fel gyerekek jelenlétében. Álláspontunk szerint ez minden értelemben, akár erkölcsi, akár jogi értelemben kimeríti a bűncselekmény kategóriáját – folytatta.

Kiemelte, hogy a nemzeti oldal sikerének köszönhető, hogy fél-meddig meghátrálásra késztették őket, ugyanis nemcsak a kerület baloldali polgármestere fújt visszavonulót, hanem a szervezők is módosították a programot. Online térben tartották volna meg, ám a sajtótájékoztató pillanatában még nem lehetett tudni, hogy végül az sem történik meg.

– Azt viszont szögezzük le, az LMBTQ-lobbi Magyarországon a teljes balliberális oldal támogatását bírja, a politikai támogatásuk és hátszelük megvan, ezért úgy is kell kezelnünk őket, mint akik a gyermekmegrontók oldalán állnak. egyetlen egy baloldali vagy liberális politikus sem emelt szót ez ellen, bűnösök közt cinkos az is aki néma!

– nyomatékosította Lantos.

– A továbbiakban egy pillanatig se gondolják a gyermekmegrontók, hogy nyugtuk lesz tőlünk, mert mi képviseljük a normalitást, az ország egészséges immunrendszerét. Milliók gondolják ugyanezt, Magyarország nem kér beteges és undorító, pestisszerű ideológiájukból. Megvédjük a magyar édesanyákat, megvédjük a magyar gyerekeket, megvédjük a magyar családokat, Magyarországon még mindig a fehér, heteroszexuális keresztény emberek vannak többségben és ez így is marad – zárta gondolatait.

– Az 1968-as szexuális forradalom meghozta rothadó gyümölcsét. Míg a magyar társadalmat, a szocializmus szűrője megóvta a gender ideológia térnyerésétől, aközben nyugaton szexuálpedagógusok, pszichológusok, egyetemi professzorok hatalmas kampányt folytattak az óvodai szexjátékok, a fogamzásgátlás iskolai oktatása, az abortuszklinikák népszerűsítése vagy éppen a szülői pedofília mellett. Mára odáig jutottunk, hogy könyveken, rajzfilmeken keresztül érzékenyítik a fiatalokat, azaz elbizonytalanítják nemiségüket az egészségtelen, egészségesként való feltüntetésével. A Mi Hazánk Ifjaival úgy gondoljuk az iskolákban nem a szexuális, inkább a családi ismeretek oktatására van szükségünk a normalitás útjára való visszatéréshez – ezt már Vékony Csongor Levente, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke mondta. Az ifjúsági szervezet tagjai pedig kifeszítettek egy molinót is, melyen az volt olvasható: népmesét, ne rémmesét.

A 68-as suhancok most vén materialistaként az EU és az ENSZ vezetői között ülnek, az Európai Parlamentben törnek pálcát felettünk. Ezen intézményrendszereket alapjainál kell megváltoztatnunk, mert nem sokra megyünk azzal, hogy 2020-ra végre sikeresen felzárkóztunk a süllyedő Nyugathoz, a liberális diktatúrák világához. A kulturális diktatúra megköveteli a kötelező toleranciát, a politikai korrektséget, és megtiltja az ellenkező vélemények kinyilvánítását. – De mi nem hallgathatunk! Ki kell állnunk a normalitás mellett. Beszélnünk kell arról, hogy a család: apa, anya, gyerekek; hogy csak a férfi és a nő közötti nemi aktus előremutató, és ha ezért minket halálosan megfenyegetnek, szitokszavakkal bélyegeznek, állásunkat veszik, üldözni és bírálni fognak, akkor is hirdetni fogjuk az igazságot. Mert a természet törvényeit lehetetlen elnyomni, de az emberek identitását meg tudják változtatni vagy inkább szüntetni a globális kulturális háború élharcosai – fogalmazott az Ifjak elnöke.

– Nem fogjuk hagyni az önpusztítást, a gyermekek megrontását! Szembeszállunk a gender ideológia és az LMBTQ képviselőivel, akik a halál kultúráját hirdetik. A hazaszeretet, a kereszténység és az életvédelem nevében kiállunk a magyar fiatalokért, a magyar családokért! A kulturális háborúban itt az ideje, hogy visszavágjunk. Célunk, olyan országgá alakítani hazánkat, ahol a hazaszeretet és a normalitás jelölik a szabadság korlátait a kiegyensúlyozott, boldog élet érdekében

– összegezte mondandóját.

(Fotó: Magyar Nemzet)

Közvetlenül a sajtótájékoztató után következett a Budaházy testvérek által bejelentett demonstráció, ahol megjelent többek között Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetője és számos vármegyés, illetve Gaudi-Nagy Tamás, nemzeti jogvédő is. Végül sikerült célt érniük, a tüntetők által keltett hanghatásoknak köszönhetően online sem tudták megtartani a felolvasást, így az teljes kudarccal végződött.

További híreink

Lázongás és gyújtogatások, avagy Lyon mindennapjai

Irányi Dániel

Visszatértek összevert, idős áldozatukhoz az otthagyott cigiért

Kiss Albert

Gyorsan döntöttek: nincs rendezvény a nemzeti ünnepen

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben