31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Már 58 fertőzött van Magyarországon

Újabb nyolc embernél mutatták ki új koronavírus-fertőzést.

A koronavirus.gov.hu oldalon közölt adatok szerint már 58 fertőzött van Magyarországon, a karanténban lévők száma 137 maradt.

Nyolc magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 58-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma. Emlékeztettek rá, Müller Cecília országos tisztifőorvos korábban bejelentette és az adatokból is az látszik, hogy immár a járvány második szakaszához érkeztünk, amikor az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése. Ez azt jelenti, hogy már nem lehet minden fertőzöttről pontosan megmondani, kitől kapta a fertőzést.

A diagnosztizált új koronavírus-fertőzöttetek száma elérte az 58-at, közülük 9 iráni, 1 brit, 1 kazah és 47 magyar állampolgár. Hétfőn a második iráni gyógyult is távozott a kórházból.

További híreink

Ítélethirdetés előtt a tápiósági pedofil

Gabay Dorka

Újabb lefejezett Szűz Mária szobor, ezúttal Tennessee-ben

Kiss Albert

Ronaldinho jól mulat a börtönben, szopós malacért focizik (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben