Már a Gourmet fesztiválon is tücsköt szolgáltak fel az "ínyenceknek"

Fűszeres tücsök, véreshurkás pizza vagy szarvasgombás fagyi, ezek mind megtalálhatóak voltak az idei Gourmet fesztiválon. Az ország legjobb séfjei és éttermei, cukrászdák és borászatok is ott voltak a hazai gasztronómia egyik legnagyobb ünnepén, ahol még színpadi főzőshow-n is részt vehettek az érdeklődők - adta hírül a HírTV.
Kellemes, napsütéses jó idő és bujtatott, sötétzöld propaganda fogadta azokat, akik idén kilátogattak az idei Gourmet fesztiválra.
Az esemény központi hívószava az "Új generáció" volt, s ennek jegyében a fiatalok kerültek a középpontba, illetve a hozzájuk társított (vagy inkább rájuk erőszakolt) új trendek, technológiák, alapanyagok vagy akár stílusok.
Az egyik ilyen újítás pedig mi más lehetett volna, mint az utóbbi hónapokban a globalista média és a szélsőliberális politikusok által annyira propagált rovarevés, nevezetesen a fűszeres tücsök.
De a "klasszikus" vegánok is megtalálhatták a nekik tetsző ételeket, és ha éppen nem kötötte le őket, hogy egy áruházban"> tejet locsoljanak a padlóra, akkor a helyszínre látogatva számos vegán és vegetáriánus étel közül válogathattak. Egy etyeki étterem standjánál például vegán töltött káposztával készültek, ami bizonyos Békés vármegyei településeken egyenesen istenkáromlásnak minősül.
Fotó forrása: HírTV
Mi a munkánkkal háláljuk meg a megtisztelő figyelmüket és támogatásukat. A Magyarjelen.hu (Magyar Jelen) sem a kormánytól, sem a balliberális, nyíltan globalista ellenzéktől nem függ, ezért mindkét oldalról őszintén tud írni, hírt közölni, oknyomozni, igazságot feltárni.
Támogatás