Fűszeres tücsök, véreshurkás pizza vagy szarvasgombás fagyi, ezek mind megtalálhatóak voltak az idei Gourmet fesztiválon. Az ország legjobb séfjei és éttermei, cukrászdák és borászatok is ott voltak a hazai gasztronómia egyik legnagyobb ünnepén, ahol még színpadi főzőshow-n is részt vehettek az érdeklődők – adta hírül a HírTV.
Kellemes, napsütéses jó idő és bujtatott, sötétzöld propaganda fogadta azokat, akik idén kilátogattak az idei Gourmet fesztiválra.
Az esemény központi hívószava az „Új generáció” volt, s ennek jegyében a fiatalok kerültek a középpontba, illetve a hozzájuk társított (vagy inkább rájuk erőszakolt) új trendek, technológiák, alapanyagok vagy akár stílusok.
Az egyik ilyen újítás pedig mi más lehetett volna, mint az utóbbi hónapokban a globalista média és a szélsőliberális politikusok által annyira propagált rovarevés, nevezetesen a fűszeres tücsök.
De a „klasszikus” vegánok is megtalálhatták a nekik tetsző ételeket, és ha éppen nem kötötte le őket, hogy egy áruházban tejet locsoljanak a padlóra, akkor a helyszínre látogatva számos vegán és vegetáriánus étel közül válogathattak. Egy etyeki étterem standjánál például vegán töltött káposztával készültek, ami bizonyos Békés vármegyei településeken egyenesen istenkáromlásnak minősül.
Fotó forrása: HírTV
A X- és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!