13.6 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A koronavírus haszonélvezői ne hárítsák az emberekre, amit nekik kell fizetniük

– Az új világrend megteremtőinek a mohósága már annyira brutális méreteket ölt, hogy most már az IMF is megadóztatná a koronavírus haszonélvezőit, mert ez a mohóság globális összeomlással fenyeget – fogalmaz közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. Folytatás alább.

– A Mi Hazánk Mozgalom a világon az elsők között kezdeményezte a “járvány-szolidaritási adó” kivetését a vakcina- és gyógyszeriparra, a digitális óriáscégekre (Facebook, Microsoft stb.), a multikra, a kaszinókra, de látva, hogy most már ezt szorgalmazza az IMF is, annyi kiegészítéssel javasoljuk, hogy törvényi erővel kell azt megakadályozni, hogy a koronavírus haszonélvezői pofátlanul az emberekre háríthassák át az adót. Az IMF-et ugyanis ez már nem fogja érdekelni. Adósságrabszolgaság helyett ebből a forrásból kell talpra állítani Magyarországot – nyomatékosítja.

(Fotó: 444.hu)

További híreink

Megkezdték a világháborús bomba miatt a Tabánnál a kiürítést

Kiss Albert

Norvégia: A “romák” a koronavírus miatt elhagyják az országot

Irányi Dániel

Gyermekgázolás Szegeden: összeomlott a teherautó sofőrje

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben