5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Mégis behúzza a farkát a Kutyapárt a balliberális koalíció győzelme érdekében

Márki-Zay Péter a balliberális ellenzék közös jelöltje korábban azzal kereste meg a Kétfarkú Kutyapártot, hogy kapnak egy befutó helyet, parlamenti mandátumot a közös listán abban az esetben, ha nem indulnak el az elővélasztáson győztes jelöltekkel szemben(?) tavasszal. 

Kovács Gergely pártelnök ezt akkor visszautasította, de a napokban már úgy nyilatkozott, hogy a baloldali, gyurcsányista blokkot szeretné visszajuttatni a hatalomba.

Kovács azt mondta, hogy

ő érezné magát a legrosszabbul, ha minimálisan is tehetne róla, hogy „marad, ami ide nőtt az ország tetejére”. Ezért azt a huszonvalahány körzetet, ahol feltehetően eldől a választás, szerinte el lehet engedni. Ha mégis el kell ott is indulniuk, hogy meglegyen a listaállításhoz szükséges 71 mandátum, „ott lehet az mondani, hogy itt nem végtelenül fontos, hogy egyéniben ránk szavazzanak, nehogy abból bármi baj legyen”.

Én abszolút drukkolok, győzzék le a Fideszt, bármilyen is ez az ellenzék és bármilyen tagjai is vannak”

tette hozzá.

 “Én amellett vagyok, hogy tök jó lenne, ha kapna egy esélyt ez az oldal

-mondta a vele készült interjúban.

További híreink

USA: egy szoftverhiba miatt több ezer Trump-szavazat került Bidenhez

Irányi Dániel

Kampányüzemmódba kerültek az oligarchák is

Faragó Dániel

Kormánybiztosként tér vissza a kegyvesztett Stumpf István

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen