0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Megkéseltek valakit Kecskeméten

A hiros.hu szerint késelés történt Kecskeméten, a Vacsiközi Penny áruháznál szerdán reggel. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság ügyében nyomoz.

Rendőrök helyszíneltek szerdán kora reggel Kecskeméten a Vacsközben. a Penny parkolójában. Meg nem erősített információink szerint megkéseltek valakit. Úgy tudjuk, az illető túlélte a támadást. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság ügyében folytat nyomozást, írja a hiros.hu.

A hiros.hu munkatársa a helyszínen volt. Kiderült, hogy a parkolóban történt a késelés, az egyik kocsin látszanak is a véres nyomok. Úgy tudjuk, egy férfi az áldozat, és a mentők a kórházba szállították. Jelenleg is folyik a helyszínelés.

Egy olvasónk úgy tudja, fél 6 körül történt a késelés, amit egy üldözés előzött meg. A bűncselekmény azután történt, hogy egy parkoló autónak csapódott a fehér kocsi. Az elkövető elhagyta a helyszínt.

Meg nem erősített információk szerint az elkövető fiatal volt, így ha akart még bőven odaért az első online órájára a hajnali késelés után.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

(A fotókat a hiros.hu oldaltól vettük kölcsön)

További híreink

Kevin mindkét lopott járművéből kifogyott az benzin, kénytelen volt vonattal menni betörni

Szabó Norbert

Belerúgott a villamosba, a rendőrök előállították

Varga Lilla

Késsel szúrta fejbe az apját

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen