19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Megrongálták a Nyugati téren felállított keresztet

Ismeretlenek megrongálták a Mi Hazánk Mozgalom által felállított kettős keresztet a Nyugati téren. Portálunkhoz Dúró Dóra a párt elnökhelyettese, országgyűlési képviselője jutatta el közleményét.

“Advent második vasárnapján megrongálták a Nyugati téren felállított keresztünket

A kereszténység ünnepei közül a karácsony az, melynek lényege a mai világban a leginkább torzult. Ezért Novák Előd 2002-ben az Ifjú Magyarok Egyesületének elnökeként kezdte el, majd 2003-tól a Jobbik szervezőjeként, 2018-tól pedig a Mi Hazánk Mozgalom keretében folytatta keresztállítási missziónkat a karácsonyváró adventi időszakban szerte az országban.

A kereszténység általános jelképének forgalmas közterületekre helyezésének fő célja, hogy az emberek megálljanak egy pillanatra a karácsonyi bevásárlási láz miatti rohanásban, és elgondolkozzanak az ünnep valódi értelmén. A keresztállítási misszió tehát egyfajta tüntetés is népünk fogyasztói társadalommá való züllesztése ellen.”

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom

FRISSÍTÉS : Lapunk úgy tudja, hogy a párt aktivistáinak segítségével helyreállítja a szimbólumot. Arról, hogy a rongálást ki és miért követte el egyenlőre nincs információ, amennyiben változás áll be, cikkünket frissítjük!

További híreink

Nyolcker- eszméletlenségig rúgdosta áldozatát a 20 éves “fiatal”

Faragó Dániel

“Jó lesz az így tesó”: rendszám nélkül közlekedett és balesetet szenvedett

Kiss Albert

Iraki és egyiptomi embercsempészeket fogott a rendőrség

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen