4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Megvették a lovát, majd karókkal verték össze a férfit

Egy 44 éves és egy 33 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség. A két gyanúsított tavaly februárban egy ló megvásárlása után megverte az eladót.

A két férfi a ló megvásárlását ünnepelte egy borsodi kistelepülésen. Az eladó elkövette azt a hibát, hogy elfogadta a férfiak meghívását, és csatlakozott hozzájuk az italozásban. Mikor a férfi könnyíteni akart magán, kiment a ház udvarára. Az eladó épp a szükségét végezte, amikor a két férfi karókkal rátámadt és ütlegelni kezdte a hátát és a karját.

Az eladó menekülni próbált, a kerítést átugorva kiszaladt az utcára, de a támadói üldözőbe vették, majd amikor utolérték, tovább verték a karókkal. A sértett végül  egy idegen portára menekült be, ahová a vevők már nem követték.

A bántalmazás következtében az eladó nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett el, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetett előéletű fiatalabb elkövetőre felfüggesztett börtönt, míg idősebb társára pénzbüntetést kért.

Képünk illusztráció, forrás: ildare.unas.hu

További híreink

Apja rabolta el a kétéves kisfiút az édesanya mellől, hónapok óta nem találják őket

Irányi Dániel

Szegeden megpróbáltak kirabolni egy postát (+galéria)

Dunai Tibor

Letartóztatták egy 700 milliós költségvetési csalással gyanúsított szervezet tagjait

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben