22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Egyéb kategória

Ments meg szerelem

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla válópere.

 

A felcsúti milliárdos és felesége közleményben jelentette be, hogy kezdeményezik a házasság egyességgel történő lezárását. Állításuk szerint a elhatározásukat teljes egyetértésben hozták meg, a váláshoz szükséges döntésekben nem volt köztük vita. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla még a bejelentés előtt elköltözött Felcsútról, szeptember 2-a óta hivatalosan egy XII. kerületi társasházban lakik. Nemcsak tulajdonosként, hanem cégvezetőként is kiszállt férje vállalataiból, legalábbis a nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint. Egyes zárt körű részvénytársaságoknál ugyanis nem nyilvános a részvényesek személye. Az egyedüli cég, amelyik a nevén maradt, a Media Vivantis Zrt., amely a Life TV-t és az Ozone TV-t üzemelteti.

 

(24.hu)

További híreink

Megérkezett a raktárbázisra a koronavírus elleni oltóanyag második szállítmánya

Faragó Dániel

Drámaian csökken a vízibivalyok élőhelye Hongkong legnagyobb szigetén

Irányi Dániel

Több száz dolgozó hagyhatja el az egészségügyet a szakszervezet szerint

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen