10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Mexikói munkások a rossz munkakörülmények miatt tiltakoztak Budapesten

Wtf?

Munkaruhás férfiak egy csoportja egy mexikói zászlót tartva vonult a Dózsa György úti metró megálló mellett, a Váci út kifelé tartó oldalán. A munkások láthatósági mellényén egyébként két magyar cég neve volt olvasható. A dologgal kapcsolatban az index.hu megkereste a mexikói nagykövetséget, akik kérdésükre megerősítették, hogy a munkások a nagykövetségre tartottak.

“A MAI NAPON MEXIKÓI MUNKAVÁLLALÓK KERESTÉK FEL A NAGYKÖVETSÉGET, AZZAL A CÉLLAL, HOGY PANASZT TEGYENEK AZ ŐKET FOGLALKOZTATÓ MAGYAR CÉG BÁNÁSMÓDJA ELLEN.”

“A Nagykövetség fogadta a megjelent munkavállalók egy szűkebb csoportját, hogy helyzetüket megismerve jogi eszközökkel segíthesse egy olyan párbeszéd kialakulását, amely a mexikói munkavállalók és az alkalmazó cég, a T-Trans Főép javát egyaránt szolgálja.” – írták közleményükben. (index)

További híreink

MÖM: “A tarthatatlan állapotok miatt létszükség az önvédelmi összefogás”

szilardkrebsik

Szakadékba zuhant egy motoros Felsőtarkánynál

Kiss Albert

Fültájékon szúrta egy román vendégmunkás.

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben