21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Mezítláb vandálkodott egy “férfi” a gyöngyösi buszpályaudvaron

Hideg ide, vagy oda az ismeretlen “férfi” mezítelen talpakon közlekedve rongált Gyöngyösön. Hogy végül sikerült-e jegyet vásárolnia, vagy a mosdót rendeltetésszerűen használnia az nem derült ki. Bár az arcán elégedett vicsor fedezhető fel, ha közelebbről megszemléljük.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/1184/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rongálás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – tette közzé a Police.hu.

A jelenlegi adatok alapján az ismeretlen férfi 2020. november 2-án 4 óra 30 perc körül a gyöngyösi buszpályaudvaron megrongálta az egyik mosdó ajtózárját, illetve a váróterem két átbeszélő készülékét – írja a rendőrség.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy a 06/36-522-111-es szám 4102-es mellékén, továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentesen hívható segélyhívó számon.

(Fotók: police.hu)

 

További híreink

16 éves fiával együtt árulta a kábítószert a 37 éves férfi

Szabó Norbert

Kim Dzsong Un nem jelent meg a Kim Ir Szen születésnapjának évfordulóján tartott megemlékezésen

Dunai Tibor

Mától a hadsereg biztosítja a létfontosságú magyar vállalatok működését (+lista)

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen