16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: a Kitörés-túrára is invitálnák a Telekom dolgozóit?

– A napokban napvilágot látott egy belső levél, amelyben a Telekom erősen ajánlja dolgozói számára a sajnos immár szokásossá vált nyári homoszexuális (ők Pride-nak nevezik) felvonuláson a részvételt. A Mi Hazánk Mozgalom döbbenetesnek, és a kommunista időkre emlékeztetőnek tartja az egészet, akkor volt szokás, hogy a munkahelyekre bevitték a politikát, és aki nem lelkesedett eléggé egy-egy felvonulás alkalmával a vörös eszmékért, az megüthette bokáját. Sajnos okkal feltételezhetjük, hogy aki nem akarja arcát adni a természetellenes fajtalankodók vonaglásához, a későbbiekben negatív diszkrimináció érheti a cégnél – fogalmaz közleményében Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetének elnöke. Folytatás alább.

– Azonnal felszóltjuk a magyarországi Telekomot, hogy hagyjanak fel az ilyen irányú tevékenységükkel, ne zaklassák dolgozóikat, inkább foglalkozzanak azzal, hogy magyarországi munkavállalóinak is olyan bért és munkakörülményeket teremtsenek, mint Németországban vagy teljes Nyugat-Európában. Azt gondoljuk, itt volna elsősorban tennivaló – emeli ki.

– Végezetül szögezzük le, a Telekom is reagált a nyilvánosságra került levélre, és azt állították, nem tették kötelezővé a részvételt, csupán egy ajánlás volt a sok közül, a dolgozók saját maguk dönthetnek arról, kívánnak-e élni vele. Ha valóban egy volt a sok közül, akkor ezután várható, hogy a Telekom belső levélben invitálja dolgozóit akár egy Trianon-megemlékezésre, akár egy Kitörés-emléktúrára is a sokszínűség jegyében? Kíváncsiak várjuk válaszukat – zárja közleményét.

További híreink

Európai Bizottság: az etnikai alapú profilalkotásnak nincs helye az Európai Unióban

Irányi Dániel

500 millió méhet mérgeztek meg a magyar határ mellett

Kiss Albert

Hová tűnt Toroczkai László? (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen