3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Mi Hazánk: a kormány is érintett a végrehajtó botrányban

Hatalmas botrány van hetek óta a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnál, több végrehajtó előzetes letartóztatásba került, köztük tudomásunk szerint a hétvégén az MBVK hivatalvezetője, dr. Takács Katalin is. Úgy látszik valóban “énekelt” a kar elnöke, most pedig kiderült, hogy hivatali vesztegetés vádja miatt az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára, a fideszes Völner Pál is érintett lehet az ügyben, mivel indítványozták mentelmi jogának felfüggesztését. A gyanú szerint Völner hosszabb időn keresztül rendszeresen, alkalmanként 2–5 millió forintot kapott, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének, a szintén előzetesben ülő dr. Schadl Györgynek kérésére konkrét ügyeket intézzen.

Nem meglepő, hogy a kormány vezetéséből is érintett valaki, köztudott ugyanis, hogy a maffiaszerűen működő végrehajtói rendszer nem működhetne egy őket erősen támogató korrupt politikai háttér nélkül! A törvények a népnyúzó végrehajtó tevékenységet, és ezáltal a magyar nemzet kifosztását segítik, amihez a kormány folyamatosan asszisztál. A nyomozásból, pedig tisztán látszik, hogy milyen mélyen benne van a Fidesz a végrehajtók törvényesített ámokfutásában. Ennek pedig mielőbb véget kell vetni! A kormány ne szuperhatóságot hozzon létre a végrehajtókra, hanem tényleges megoldást eszközöljön!

A Mi Hazánk Mozgalom több mint másfél évvel ezelőtt hívta fel először a figyelmet a végrehajtók körüli bűncselekménygyanús esetekre, azóta követeljük a népnyúzók tevékenységének szabályozását, többek közt, hogy tegyék nonprofittá a végrehajtást, hogy a továbbiakban ne profitorientált magánvállalkozásként működjenek! Ezzel pedig véget vetünk ennek a tisztességtelen és korrupt végrehajtói maffiának, mivel ezeknek a bűnözőknek nem vezető pozíciókban, hanem a börtönben van a helyük! Ezenkívül el kell számoltatni maradéktalanul azokat a politikusokat is, akik ebben a bűncselekmény-sorozatban évek óta részt vesznek bármilyen szinten! A Mi Hazánk börtönbe is fogja juttatni őket és véget vet a nemzet népnyúzásából élő végrehajtói maffia működésének!
-szögezte le közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben