11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Árammal védik a borászatot – tényleg nincsenek no-go zónák Magyarországon?

Fel kell tennünk a kérdést mikor fog a magyar politika szembenézni a no-go zónák létezésével? Pintér Sándor belügyminiszter azt állította, hogy Magyarországon nincsenek no-go zónák, de a balliberális szövetséghez tartozó Jobbik miskolci képviselője szerint is csak én rettegek Lyukóvölgy közepén. Ugyanakkor friss hír, hogy a borsod megyei Olaszliszkán, a helyi borászatot betonfal és áram segítségével védik a lopások ellen – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Pakusza meglátása szerint ma Magyarországon egyre több térség válik élhetetlenné. Úgy véli, a fenti eset is azt bizonyítja, hogy ezeken a településeken egyre nehezebb megvédeni a becsületesen dolgozó emberek és vállalkozások értékeit, nem beszélve a – sokszor egy élet munkájával felépített – ingatlanok értékéről.

A kormány kistelepüléseket fejlesztő programja mit sem ér akkor, ha ott nem lesz megfelelő a vagyon- és közbiztonság

– mutat rá a politikus.

A Mi Hazánk Mozgalom jelenleg az egyetlen párt amely mer beszélni erről és nem söpri szőnyeg alá a problémát. A megoldás érdekében kidolgoztuk a Társadalom-védelmi Akciótervünket, amely több olyan törvényjavaslatot is tartalmaz, amely szigorításokat vezetne be annak érdekében, hogy a hatóságok eredményesebben tudjanak fellépni az igénytelen és törvénytelen életmóddal szemben. Fontosnak tarjuk ennek kapcsán a gyermekvédelem teljes reformját is, hogy a felnövekvő generációk hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

– zárja közleményét Pakusza.

Magyarjelen.hu

További híreink

Svédország: 3 éves (!) kislányt erőszakolt meg a bevándorló

Szabó Norbert

A lengyelek 91,9 százaléka vallja magát katolikusnak, de mégsem ilyen egyérelmű

Kemény János

Így mérgezi az agyunkat a Facebook

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben