22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Mi Hazánk: Csenyéte a bizonyítéka, hogy már hazánkban is léteznek no-go zónák

Csenyéte a bizonyítéka, hogy már hazánkban is léteznek no-go zónák – írta közleményében Pakusza Zoltán, a  Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, akivel nem régen készítettünk interjút a szegregációról.

“Csenyétén meghalt egy beteg, mert a mentők nem mertek bemenni a cigánytelepre az őket ért fenyegetések miatt.” – írja Pakusza, utalva a napokban történt tragédiára.
Az eset pontosan bizonyítja, hogy Magyarországon no-go zónák jöttek létre az elmúlt harminc évben, hiszen nemcsak a balliberális kormányok, hanem a Fidesz is szőnyeg alá söpörte a problémát.
– folytatta.

A képviselő szerint ki kell mondani, hogy északkelet- és délnyugat-Magyarországon komplett települések estek áldozatául ezeknek a folyamatoknak. Ezeken a településeken a magyar állam és a törvényes rend, a jogkövető magatartás szinte megszűnt, a közfeladatot ellátó személyek állandó félelemben végzik munkájukat. “A Mi Hazánk Mozgalom minden törvényes eszközzel azon fog dolgozni, hogy megvédje a becsületes, építő embereket és településeiket” mondta.

Pakusza szerint Csenyéte csak egy a sok hasonló helyzetben lévő település közül, ezért fontos lenne végre komolyan venni a problémát.

“Fel kell ismerni, hogy a törvényeket mindenkivel be kell tartatni. Ha ez nem történik meg, északkelet-Magyarország egy évtizeden belül élhetetlenné válik”

– mondta.

További híreink

Családirtás Tatabányán: az apa megölte két gyerekét

Szabó Norbert

Cenzúrázza a svéd bűnmegelőzési hivatal a „politikailag érzékeny” adatokat

Szabó Norbert

Hat év börtönbüntetést kapott az SZFE-maszk miatt késelő férfi

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben