21.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Parragh László kérjen bocsánatot a tűzoltóktól és a pedagógusoktól!

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke sajátos módon “motiválta” a csekély fizetésért dolgozó tanárokat, tűzoltókat. Azt állította, hogy a tűzoltóknak elég motiváció az “adrenalin-löket”, a pedagógusoknak pedig a szabad nyár. Számunkra világos, ha Parragh ezt komolyan gondolja, akkor nem sok kapcsolata van a mindennapi valósággal – írja közleményében Vidó Attila, a Mi Hazánk rendvédelmi szakpolitikusa, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének volt alelnöke.

A párt felháborítónak tartja Parragh kijelentését, és úgy gondolják, a politikus ezzel megsértett több ezer tűzoltót és tanárt.

Parragh kitért arra is, hogy nagy társadalmi megbecsülésnek örvendenek a tűzoltók, ami a Mi Hazánk szakpolitikusa szerint “kétségkívül igaz is”.

Éppen ezért jár nekik – és a pedagógusoknak is – az ehhez méltó fizetés és erkölcsi megbecsülés. Ebbe pedig semmiképpen sem fér bele Parragh lealacsonyító kijelentése, ezért felszólítjuk, hogy kérjen bocsánatot!

-zárja közleményét Vidó Attila.

Magyar Jelen

Kiemelt képünkön Parragh László

További híreink

Kuleba: Ukrajna nem akar politikai harcot vívni Magyarországgal

Varga Lilla

Mi Hazánk – “Szigorúbb büntetést az embercsempészeknek!”

Faragó Dániel

Belgium nem támogatja, hogy a vakcinaútlevél többletjogokat adjon az oltottaknak

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen