4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

Mi Hazánk: tagadjuk meg az évi 610 milliárd forint befizetését az EU kasszájába!

Teljesen elfogadhatatlan, hogy az Európai Unió vezetése befagyaszt, valójában elvesz 3000 milliárd forintot Magyarországtól! Ezzel ugyanis nem a magyar kormányt büntetik, hanem a magyar embereket – áll a Mi Hazánk közleményében, alább a folytatás.

A Fidesz a saját holdudvarának finanszírozásához meg fogja találni a forrásokat a magyar költségvetésből. A magyar vállalkozásoktól, a magyar dolgozóktól, nyugdíjasoktól, családoktól, önkormányzatoktól veszik el azt a pénzt, ami nem adomány, hanem annak az üzleti megállapodásnak értelmében jár, amelynek következtében a multinacionális cégeken keresztül rengeteg pénzt kipumpálnak Magyarországról, és használják a magyar munkaerőt és a piacunkat is. Eközben az Orbán-kormány, brüsszeli nyomásra, évente (!) 70 milliárd forinttal akarja Ukrajnát támogatni a magyar adófizetők pénzéből. Miközben itthon romokban az oktatásügy, egészségügy, alacsonyak a bérek, a nyugdíjak, egekben az árak, az infláció.

Mindez elfogadhatatlan!  Követeljük, hogy Magyarország tagadja meg az évi 610 milliárd forint kifizetését az Unió kasszájába, ameddig nem kapunk meg minden nekünk járó forrást! Követeljük, hogy a magyar kormány sem uniós hitelt ne támogasson, sem évi 70 milliárdot ne adjon Ukrajnának!

– írja Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben