8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

“Mindenki Olaszliszkára!” – a Magyar Önvédelmi Mozgalom is felsorakozik

A Mi Hazánk fáklyás megemlékezést szervez Olaszliszkára, a 15 évvel ezelőtt brutálisan meglincselt Szögi Lajos emlékére. A megmozduláson a Magyar Önvédelmi Mozgalom is részt vesz. Alább László Attila felhívása.
15 év telt el azóta, hogy a Borsod megyei Olaszliszkán a saját gyermekei szeme láttára – “Öljétek meg a Magyart!” – felkiálltást követően, mintegy száz ütéssel és rúgással Szögi Lajos köztiszteletben tartott tanárt, egy …..bűnöző horda tagjai halálra lincselték. Az akkoriban nagy felháborodást kiváltó és megrázó súlyos bűncselekmény után ébredt rá a magyarság arra, hogy a saját önvédelme érdekében meg kell szerveződnie és meg kell állítania Magyarországon a cigányok által etnikai alapon történő bűncselekmények további elkövetését.
Ezt követően alakult meg a Magyar Gárda és jöttek létre hazafias szervezetek tucatjai, amelyek a magyarság védelmét tűzték fel a zászlójukra.
Ezeknek a szervezeteknek a megjelenése egy időszakra ugyan visszatartó erőt jelentett, de napjainkra ismét napi szintű közbeszéd tárgya lett a lincselés fogalma, hiszen az elmúlt években újra sorozatban történtek meg a magyarok ellen etnikai alapon irányuló, kegyetlen gyilkosságok, lincselések.
Ezért az évforduló alkalmából a súlyos társadalmi probléma mentén, aktív közéleti szerepet vállaló nemzeti szervezetek, az élére álltak nemzetünk önvédelmi összefogásának.
A MÖM, a ‘sereg és a Mi Hazánk Mozgalom minden tettrekész Magyar honfitársát most Olaszliszkára hívja! Találkozó október 15-én, 18 órakor Szögi Lajos emlékművénél.
László Attila – MÖM

További híreink

Kissé lehűl az idő a jövő héten

Szabó Norbert

Koronavírus: fogy a türelem

Irányi Dániel

Kocsis-Cake Olivio szerint együtt kellene ünnepelnünk Trianont a szomszédos népekkel

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen