9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Mindent itt hagyok, mit a szerelem adhatott- amerikai állampolgár lett Vajna Timi

Hivatalosan is megszerezte az amerikai állampolgárságot Vajna Tímea, aki erről, de átalában mindenről az Instagramján számol be népes követőtáborának. 

Tímea egy jó ideje már elhagyta Magyarországot (Pannónia kincseivel együtt) és mindennapi teendőit az Angyalok Városában, Los Angelesben bonyolítja.

Tímea arról is beszámolt, hogy mennyi mindenről le kellett mondania, ahhoz hogy amerikai állampolgár lehessen.

“Nem tudtam elvállalni a kedvenc TV mûsoromat a Dancing with the stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat…” – írja.

De rajongóit is megnyugtattta: attól még, hogy elköltözik szereti és örökre a szívébe zárja a hazáját. Ugyanúgy, ahogy Andyt is.

„Igaz megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd.” – fogalmaz.

Bejegyzésében még azt is leírja, hogy biztonságot nyújt neki, hogy amerikai állampolgár lehet, csak az a baj, hogy sok az adó.

További híreink

Ha még egyszer elnök lehetne, betiltaná a Facebookot és a Twittert

Irányi Dániel

Személyvonat és nyerges vontató ütközött össze Kunszentmártonnál

Dunai Tibor

Lehu****a zöldségespultot az áruházban

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen