2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

“Ne a Mi Hazánktól féltse a Jászságot a Momentum, hanem a bűnözőktől!”

Ne a Mi Hazánktól féltse a Jászságot a Momentum, hanem a bűnözőktől!

Egészen elképesztő, hogy a Momentum nem a bűnözés miatt aggódik, hanem a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációját akarja betiltatni, amelyet azért tartunk, hogy felhívjuk a figyelmet a közbiztonság tarthatatlan állapotára és nyomást gyakoroljunk a kormányra és a hatóságokra, hogy kezdjék el végre megvédeni a becsületes jászsági embereket.

Ismert, hogy Jászapátiban néhány hét leforgása alatt két lincselési kísérlet is történt. Jelzem a Momentum vezetőinek, hogy nem csak Jászapátiban, de sajnos az ország több száz településén is hasonló állapotok uralkodnak. A Momentum vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni, de hazánkban egyre több az élhetetlen település, ahol a becsületesen és tisztességesen élő embereket terrorban tartják és sok esetben csak a településről való elköltözés az egyetlen út számukra. Közben ingatlanjaik értéke sok esetben nullára csökken, amiért egy életen át keményen dolgoztak azt elveszítik.

A Mi Hazánk Mozgalom ma egyetlen pártként áll ki a tisztességes, becsületes emberek védelmében és a 2022-es választások után a Parlamentbe kerülve minden törvényes eszközzel azért fogunk dolgozni, hogy megállítsuk a no-go zónák terjedését, a már meglévőket pedig felszámoljuk – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

A török elnök elrendelte az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítását

Szabó Norbert

A győri polgármester megfertőződött koronavírussal

Dunai Tibor

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Szentesen

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben