13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Nem csak ételt, kokaint is házhoz vitt a debreceni futár

Beismerte bűnösségét az a 27 éves ételfutárként dolgozó debreceni férfi, aki kokaint is házhoz szállított a vásárlóinak.

A tavaly májusban elfogott férfinél tartott házkutatás során jelentős mennyiségű kábítószer került elő. A kábítószergyanús fehér port, növényi származékokat, valamint az értékesítéshez szükséges eszközöket lefoglalták.

Az ügy felderítése során több fogyasztót is azonosítottak a rendőrök, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak drogot a férfitól.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a dílerrel szemben kábítószer-kereskedelem míg a fogyasztókkal szemben kábítószer birtoklás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrség lezárta a nyomozást.

(Képünk illusztráció, forrás: pestiscracok.hu)

További híreink

Világszerte csaknem ötszázezer a halálos áldozatok száma

Dunai Tibor

A német külügyminiszter szerint hiba mindenért az orosz embereket hibáztatni

Irányi Dániel

Újpest – Fradi: a két csapat kezdőjében összesen három magyar

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben