4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Nem eltűnt, hanem gyermekeket terrorizált Dzsesszika

A józsefvárosi rendőrök csütörtökön közleményben jelezték: nagy erőkkel keresik a 11 éves Máté Dzsesszikát, aki szeptember 28-án, tanítási idő után, 15 óra körül tűnt el az iskolából. Eltűnését az anyja jelentette. 

Nem megszökött, hanem gyermekeket bántalmazott

Ma reggel aztán új közleménnyel jelentkezett a rendőrség, melyből kiderült, az adófizetők pénzének pazarlása volt minden forint, amit a leendő erőforrás, Dzsesszika keresésére fordítottak. Az ugyanis előkerült, s mint kiderült, nem megszökött, hanem

két társával átmentek egy másik iskolába, hogy az oda járó gyermekeket terrorizálják.

Jól nevelt 11 éves éltanuló a javából!

Mint írták: a rendőrség szeptember 29-én reggel kapott arról bejelentést, hogy a Tápióság általános iskolájában három, nem oda járó gyerek hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat és felborított néhány virágtartót. A rendőrök az iskola közelében találták meg őket, a 11 éves lánnyal együtt volt egy 12 éves lány, valamint egy 16 éves fiú is – arról nem szól a közlemény, hogy ezek a “kis csínytevő” rokonai-e, vagy sem.

Az adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt mindhármukat keresik, mert szüleik engedélye nélkül jöttek el Budapestről.

A gyerekek a rendőröknek azt mondták, hogy egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. Az egyenruhások ezután értesítették a gyerekek szüleit – derült ki a police.hu-n közzétett közleményből.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben