20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Nem imádkozásra készült a templomban, hanem lopásra

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták azt a gutorföldei lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy templomban az adománygyűjtő perselyt felfeszítette – olvasható a rendőrség honlapján.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. november 8-án 17 óra után érkezett bejelentés, miszerint ismeretlenek Lentiben, a Szent Mihály templomban lévő egyik adománygyűjtő perselyt felfeszítették, de abból készpénzt ellopniuk nem sikerült.

A Lenti Rendőrkapitányság nyomozói széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 55 éves gutorföldei férfi gyanúsítható megalapozottan, akit a bűncselekmény elkövetését követően három órán belül elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet.

(Forrás és fotók: police.hu)

További híreink

Resicabányai horror-kórház: kirótták az “intézményre” a büntetést

Varga Lilla

Utasítások “különösen a fehér embereknek”

Gabay Dorka

Hamilton a magyar gyermekvédelmi törvény ellen hergel a hétvégi nagydíj előtt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen