5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Nem vásárolni, hanem kábítószert eladni ment az áruházba

Az egyik tatabányai férfi 2020. január 16-át megelőzően 150.000,- Ft-ért a nyakláncát eladta egy másik férfinak azért, hogy a vételáron kábítószert vásároljon. A nyaklánc átvételét követően a vevő egy ismeretlen személyt bízott meg azzal, hogy a kábítószert szállítsa le a láncot eladó férfi lakására.

A nyaklánca vételárán kábítószert vásárló férfi 2020. január 16-án déli órákban papírzacskóban vitt be kábítószert egy tatabányai áruházba, azt az egyik eladó nőnek 34.000,- Ft-ért eladta, amelyet követően a férfit a nyomozó hatóság elfogta.

A nyomozó hatóság egy harmadik férfi autójából és garázsából fehér port foglalt le, ez a férfi is rendszeresen értékesített kábítószert. A papírzacskóban kábítószert értékesítő, valamint a fehér port birtokló férfiak letartóztatását ügyészi indítványra a bíróság 2020. január 17-én rendelte el, majd 2020. május 17-ig meghosszabbította.

A nyomozó hatóság néhány nap múlva elfogta azt a férfit is, aki a nyakláncot megvásárolta, és az ismeretlen személyt a kábítószer leszállításával megbízta, ennek a férfinak a letartóztatását a bíróság 2020. január 24-én rendelte el, amelynek határidejét 2020. május 24-ig meghosszabbította.

Az ügyészség indítványozta a három férfi letartóztatásának újabb két hónappal történő meghosszabbítását, mert fenn áll a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye.

Elemi.hu, Fotó illusztráció: Northfoto

További híreink

Drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai kosarast

Irányi Dániel

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

New Yorkban a rendőrök mostantól nem intézkedhetnek a drogosokkal szemben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben